home

informatie

beeldprofielen

Argos website

contact

 

 

 

 

 

voorbeelden

 

Productie:
Om een beeldprofiel te maken kom ik langs voor een gesprek over de sfeer en uitstraling die het beeldprofiel moet krijgen. Zo mogelijk maak ik meteen een aantal filmbeelden of foto’s, ook kan daar een aparte afspraak voor worden gemaakt. Meestal kan de fotografie in enklele uren worden gedaan. Voor film is wat meer tijd nodig. Een foto-beeldprofiel bestaat uit 20-40 foto’s. Samen wordt nagedacht over de kernwoorden en evt. muziek keuze. Binnen enkele weken na de opnamen is het beeldprofiel online en kan het worden gebruikt.

Kosten:
De productie en het gebruik van een foto-beeldprofiel is, afhankelijk van de hoeveelheid werk, tussen de €750,-- en €1500,--, de kosten van een film-beeldprofiel varieren tussen de €1500,-- en €2500,-- exclusief 21% BTW. Vooraf zal een offerte worden gemaakt.

Rechten:
De rechten van het beeldprofiel liggen bij Argos. De afzonderlijke foto's kunnen dus niet zonder overleg worden gebruikt voor andere doeleinden. Het portretrecht is een gedeeld recht van geportretteerde en Argos, er is dus wederzijdse instemming nodig voor het gebruik van de foto's.

Overige voorwaarden:
Het beeldprofiel blijft op de server van Beeldprofiel staan en is onbeperkt beschikbaar. Indien een beeldprofiel aangepast moet worden, dan kan dit tegen een vergoeding. De hoogte hiervan is afhankelijk van de hoeveeldheid werk.

Mogelijkheden:
Er kan een QR code van het beeldprofiel worden gemaakt, voor bijv. op een visitekaartje op briefpapier etc. (een QR code is een blokjescode die door een smartphone ingescanned kan worden en dan het beeldprofiel laat afspelen).

Argos:
Marcel Terlouw begon in 1987 als fotograaf en richtte in 1994, samen met Leo van der Kleij, Argos fotoburo op. Acht jaar later ging Marcel alleen verder met Argos, naast fotografie specialiseerde hij zich ook in videografie en grafische vormgeving.

Beeldprofiel is een product van:
Marcel Terlouw | Argos fotografie en vormgeving
Roodborststraat 11, 2333 VM Leiden
telefoon: 06 22702224

e-mail: argosmt@xs4all.nl website Argos: www.marcelterlouw.nl